Oratoriumkoor COV IJsselstein

 


Kom meezingen met ons!


Met onze bezetting met ruim 70 koorleden en de kwaliteit van het koor waaraan de dirigent en pianist en de koorleden zelf hard aan werken zijn we in staat om de prachtige grote koorwerken uit te voeren. Bij deze grote werken is  een nog grotere bezetting van het koor echter altijd wenselijk. Bovendien groeit ons koor ook ouder en om de kwaliteit te behouden is regelmatig versterking in alle stemgroepen zeer welkom.


Heeft u belangstelling om lid te worden van ons koor? Kom dan gerust eens langs. en ervaar de gezelligheid en het fijne gevoel on erbij te horen en na een avond heerlijk zingen voldaan thuis te komen.


Wij repeteren op de donderdagavond in Kerkelijk Centrum 't Kruispunt aan de Touwlaan in IJsselstein van 19.45 tot 22.00 uur


Contributie (vanaf 2018): € 26 per maand bij vooruitbetaling te voldoen op rekening NL87 INGB 0000630021 t.n.v. C.O.V. IJsselstein te IJsselstein.Ook bestaat er de mogelijkheid om op projectbasis mee te zingen met het op 5 oktober 2018 uit te voeren Oratorium Elias van Mendelssohn. Alle stemsoorten, maar vooral tenoren zijn welkom. De deelnamekosten hiervoor bedragen €75.  

Informatie en aanmelding bij Anita van Amerongen, secretaris (covsecretaris@gmail.com)(zie ook pagina Informatie) 


 

 

100 jaar COV IJsselstein in 2017!

 

 

"een avondje repeteren met het koor, daar krijg ik nou energie van!"